Eres una persona desocupada que iniciarà un negoci innovador? Desenvoluparàs una activitat que contribuïsca a la transició ecològica o a la transformació digital?

Que la digitalització, la creació de valor social i la sostenibilitat en els negocis són factors clau d’èxit, ho sabem. Però ara, més que mai, es posa de manifest aquest fet. Només si el teu projecte té caràcter innovador, contribueix a la transformació digital o a la transició ecològica és susceptible de rebre alguna ajuda.

Actualment destaquen dues subvencions en matèria d’emprenedoria a la Comunitat Valenciana, que a més marquen la tendència futura de l’ecosistema emprenedor: “promoure un creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible” (Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030).

A continuació et presentem un resum sobre les condicions, obligacions i terminis per a poder sol·licitar-les:

Assenyalar que es precisarà un informe de qualsevol de les entitats, públiques o privades, incloses en el Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana, relatiu al fet que el projecte reuneix condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera i, en el seu cas, que contribuirà a la transició ecològica i digital justificant qualsevol d’aquestes circumstàncies. 

Finalment, us facilitem un directori sobre altres ajudes i subvencions amb termini obert perquè inicieu els vostres projectes: 

Ajudes i subvencions per a empreses i persones emprenedores.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts