Digitalitza la cerca d’ocupació: Portals d’ocupació

Tots/as sabem que la manera de buscar ocupació ha anat evolucionant juntament amb la transformació de la societat i del mercat laboral. És més que evident que Internet és una eina potencial en aquesta evolució i un gran determinant per a la difusió de les ofertes d’ocupació però també per a potenciar la visibilitat dels candidats.

El mercat laboral i els processos de selecció s’han vist afectats per l’aparició de les noves tecnologies, l’últim que has de fer és desanimar-te, al contrari posa’t al dia, mantente actiu, i anticipa’t al moment que estem vivint. 

Familiaritza’t amb els recursos de cerca d’ocupació que t’ofereix internet, com són els portals d’ocupació. Com sabràs són pàgines webs especialitzades en les quals les empreses/entitats publiquen les seues ofertes i tenen com a objectiu principal oferir als seus usuaris un servei de cerca en línia, de manera ràpida i simplificant el procés d’intermediació laboral entre candidats i ocupadors.

Sabries identificar els portals d’ocupació més eficaces? 

A continuació et proposem alguns d’ells. 

  • A més existeixen portals d’ocupació especialitzats segons perfil professional: informàtics, professionals de l’ensenyament, de la sanitat, hostaleria i turisme,… 

https://marcaempleo.es/empleo/webs-empleo-por-sectores/ .

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts