L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor presenta la Guia “Selecció per competències”

Avui dia 22 de novembre s’ha presentat al saló d’actes de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós la Guia sobre els processos de selecció per competències. Ha estat desenvolupada pel personal tècnic de l’Acord Territorial, juntament amb la col·laboració de responsables de Recursos Humans d’algunes de les empreses de la Comarca de la Safor que utilitzen aquest tipus de processos de selecció.

La guia consta d’una explicació detallada sobre aquesta mena de procediments i les diferents fases d’aquest procés. Inclou una sèrie d’entrevistes realitzades al personal tècnic en Recursos Humans d’empreses de la nostra comarca, en la qual expliquen detalladament la seva experiència en aquesta mena de selecció. Així com una valoració positiva de la posada en pràctica d’aquests processos a l’hora de reclutar talent per a les seves empreses. Amb aquesta guia s’intenta donar a conèixer a les organitzacions empresarials, entitats i personal tècnic relacionades amb l’ocupació, la importància i el valor de les competències de les persones en el mercat laboral actual.

Al costat de la guia s’ha presentat el joc “Contracte” dissenyat i creat pel personal tècnic de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor. Aquest joc de cartes permet treballar les competències i aprofundir en el seu aprenentatge per a les empreses que vulguin formar al seu personal en què són les competències per a un millor coneixement, com per als centres educatius que desitgin preparar al seu alumnat per al mercat laboral actual. Aquesta guia i el joc es poden descarregar en format digital en https://eorienta.lasaforempren.com/recursos-competencias

A la presentació de la guia han assistit membres de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor així com representació de l’empresariat de la comarca, personal tècnic comarcal i persones relacionades amb l’orientació laboral, agents de desenvolupament local de la comarca i representats d’entitats formatives i ocupació.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’ilustrísim Alcalde de Gandia Jose Manuel Prieto, la Presidenta de la Mancomunitat de municipis de la Safor, Assumpta Domínguez, la regidora de l’Àrea de Politiques Econòmiques, Comerç, Indústria ei Innovació, Vicenta Ferrer, Juan Pablo Tur, President de FAES, Raül Roselló, Secretari General Comarcal UGT-PV Ribera-Safor-Costera-Canal-Vall i Vanesa González, Secretaria de Formació i Ocupació de CCOO Intercomarcal Ribera-Safor.

David Martínez Álvarez, Executive Manager de Michael Page, que ha col·laborat en el pròleg de la guia i ha realitzat una presentació sobre els processos de selecció per competències.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts