XIV Fòrum d’ocupació i emprenedoria al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València

Dijous passat 5 de maig de 2022, es va celebrar el Fòrum e3 & Safor Connecta al Campus de Gandia de la UPV. Aquest Fòrum és un punt de trobada on empreses, personal investigador i emprenedors/as comparteixen idees i projectes. Enguany, s’ha comptat amb la presència de més de 500 persones entre entitats i particulars i a més, com a novetat, s’ha realitzat de manera conjunta amb Safor Connecta. L’organització d’aquest esdeveniment posiciona a Gandia com una ciutat de referència en el desenvolupament de negocis innovadors.

Des de l’Acord Territorial La Safor Emprén promovem la competitivitat del teixit empresarial de la ciutat, conscients que les empreses representen un important motor de creixement i innovació a la comarca. Per aquesta raó, vam ser presents en el Fòrum donant a conéixer el nostre projecte actual i participant activament amb l’oportunitat que ens va brindar la Universitat Politècnica de Gandia per a connectar talent-empresa.

Durant el desenvolupament de la jornada, van tindre lloc diferents activitats, ponències i tallers entre les quals va destacar la taula redona “Emprenedoria a la Safor” que va comptar amb David Pistoni, CEO de Zeleros; Rubén Santos, CEO de Del Poble Pizzeria i Charo García, de la Fundació Espurna. Els assistents vam poder conèixer, de primera mà, una visió empresarial de tres models de negoci de sectors totalment diferents (tecnològic, social i restauració), on va quedar patent la importància de creure en el que fas i el valor de les persones.

Una de les activitats més divertides va ser l’espai dedicat al Elevator Pitch, on les empreses participants del Fòrum e3 van comunicar el valor de la seua organització ressaltant la seua experiència i trajectòria professional.

Va ser una excel·lent ocasió per a practicar networking entre les empreses, conèixer noves tendències i oportunitats en relació a temes tan importants com la innovació, la sostenibilitat i la digitalització, a més de les sinergies que es van crear. Més encara, eixim amb propostes molt interessants que en breu podrem donar a conèixer.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts