Networking amb empreses i talent tecnològic

Urbalab Gandia ha organitzat de setembre a novembre un BootCamp. Es tracta d’una metodologia intensiva d’estudi enfocada a adquirir coneixements pràctics i específics relacionats amb el desenvolupament de programari.Aquesta formació intensiva es dirigeix a qualsevol persona que vulga reinventar-se professionalment i dirigir la seua carrera cap al sector digital.

No existeixen requisits mínims per a apuntar-se, ja que en poc temps s’adquireixen tots els coneixements necessaris.El BootCamp ha estat conformat per 2 cursos de 100 hores cadascun. En el primer han treballat la introducció a la programació, el desenvolupament de programari, les eines de programació, els llenguatges de marques (HTML i CSS) així com Javascript i Bootstrap.Durant el segon curs, s’han centrat al framework Angular, Typescript, el responsive design, crear interficies web amb Angular i desplegar aplicacions fronted amb Amazon Web Services (AWS).Tot realitzat a través de metodologies Learn by doing, aprenent mentre es realitza, i, per tant, partint de la pràctica, amb grups reduïts i metodologies actives.

L’Acord Territorial junt amb Urbalab ha organitzat una jornada de networking amb l’alumnat del curs i les empreses interessades a captar talent tecnològic i fer pràctiques en empreses de la comarca i així facilitar la seua incorporació al mercat laboral. Les empreses que han assistit a l’esdeveniment són: Autis, Sklum, Efecto Led, Nairn Telecom i Locatec.

Junt amb la formació i el networking també s’han organitzat visites a dues empreses comarcals per conéixer les instal·lacions on podran fer pràctiques i apropar-se al món laboral. Les empreses que ha obert les portes a les visites són: Sklum i Autis.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts