Jornada Formativa “Avalem Territori 2017-2022 balanç i valoració”

LABORA-GVA, juntament amb les Universitats de València, Alacant i UJI-Castelló, i la col·laboració dels Acords Territorials per l’Ús de la Comunitat Valenciana, han organitzat un CICLE DE JORNADES dirigit al coneixement del programa AVALEM TERRITORI. 

El programa està dirigit a tècnics i responsables locals del programa Avalem Territori i es compon d’un total de 9 sessions que es duen a terme de manera presencial i en línia simultàniament. 

El passat 24 de maig, es va desenvolupar la primera de les jornades formatives en el centre Urbalab Gandia, on es va fer un balanç i valoració del programa de Avalem Territori des de 2017 a l’any 2022. Va comptar amb la presència de tècnics de les diferents comarques i Pactes Territorials que estan gestionant aquests projectes. 

En aquesta sessió, van participar els presidents dels Pactes de La Safor, PATER i la Costera Canals els qui van realitzar una presentació dels seus projectes al llarg del període. Es va debatre i va reflexionar sobre els factors de millora per a futurs projectes i va quedar palés com malgrat les característiques i singularitats de cada territori existeix un objectiu comú en tots ells, com és: l’ús de les Noves Tecnologies en el foment de la formació, ocupabilitat i l’emprenedoria. D’altra banda, el paper que juguen els tècnics en la consecució dels objectius i la importància de col·laborar entre els diferents Pactes. 

La clausura va ser a càrrec de Dña. Rocío Briones, Directora General d’Ocupació i Formació de Labora que va presentar la línia de treball que actualment està desenvolupant Labora en matèria de consolidació i millora del projecte.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts