El programa JOOP es forma amb e-Orienta de l’Acord Territorial de la Safor

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia, dins del pla d’Absentisme i Abandó escolar, va iniciar el mes de març passat el programa Jove Oportunidat (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).


Aquest programa, que compta amb el finançament del Fons Social Europeu, té com a objectiu motivar i orientar a joves d’edats compreses entre els 16 i els 21 anys que han abandonat el sistema educatiu i no estan actius laboralment. Per a això, necessitaran una intervenció que actue sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.


El personal tècnic de l’Acord territorial de la comarca de la Safor, ha dut a terme tallers de formació en competències, ocupabilitat i emprenedoria amb els responsables Tècnics i joves participants del programa. Durant el transcurs d’aquestes jornades informatives els joves del programa JOOP de la comarca han tingut l’oportunitat de conéixer els diferents recursos, tant de formació com d’ocupació, que se’ls han oferit des de l’Acord territorial i que comprenen l’orientació laboral, els recursos formatius, ofertes laborals, assessorament a emprenedors i la millora de les competències professionals i digitals entre altres.


El programa JOOP els està proporcionant l’orientació sobre les diferents famílies professionals de la formació professional des d’un enfocament pràctic, visitant entitats i empreses on els mostraran el treball real que exerceix cada titulació i d’aquesta manera puguen descobrir la seua vocació.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts