Formació Professional per a l’Ocupació

La Formació Professional per a l'Ocupació té com a objectiu capacitar a les treballadores i als treballadors per a l'acompliment qualificat de les diverses professions, facilitant l'accés a l'ocupació i afavorint la participació activa en la vida social, cultural i econòmica.

El sistema de Formació Professional per a l’Ocupació en l’àmbit laboral té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribuïsca al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i desocupades), millorant la seua ocupabilitat i la seua promoció en el treball. Aquesta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Inclou diferents iniciatives i programes de formació que es desenvolupen en el marc del Sistema Nacional d’Ocupació, a través del Servei Públic d’Ocupació Estatal i dels Serveis Públics d’Ocupació de les Comunitats Autònomes.

Fes formació en l’àmbit laboral per a millorar la teua ocupabilitat, tant si estàs treballant com a aturat/a. Ací trobaràs informació sobre la Formació per a l’Ocupació.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts