Finalitza el pla de formació per a personal tècnic d’orientació, ocupació i emprenedoria
El programa es va estructurar entorn de 8 tallers pràctics presencials mitjançant l’ús d’una metodologia participativa que va fomentar la intervenció activa dels assistents des de l’experiència i coneixements de cadascun d’ells, en relació a les diferents temàtiques dels tallers.
D’altra banda, i per a facilitar l’accés a tots els recursos i activitats que es van desenvolupar en els diferents tallers, es dió accés a una plataforma en línia d’aprenentatge on ampliar la formació.
En total 23 tècnics/ professorat relacionat amb el món de l’orientació, l’ocupació o l’emprenedoria s’han format en accions formatives que tenien aquests objectius
- Facilitar noves eines, recursos i metodologies que permeten millorar el dia a dia dels tècnics/as, agents i professionals d’orientació, ocupació i emprenedoria de la Comarca de la Safor.
- Impulsar la innovació en la prestació dels serveis d’orientació laboral i en l’assessorament a projectes emprenedors.
- Promoure la comunicació entre el personal tècnic i professionals assistents mitjançant la creació d’un espai digital col·laboratiu amb la finalitat de resoldre dubtes i/o plantejar noves consultes relacionades amb la formació adquirida.
Aprovechando los talleres con el personal técnico se ha iniciado el canal de Telegram para crear un red de persona que fomente la cooperación y el contacto entre los profesionales de la comarca de la Safor.
Els tallers que s’han realitzat són:
- Gestió del temps en les nostres organitzacions
- Claus per a una comunicació eficaç: estils relacionals
- Aplicar la ludificació en els processos de selecció
- Emprendre en el context socioeconòmic actual
- Forma part de la Xarxa digital de Tècnics d’Orientació, Ocupació i Emprenedoria
- Aprendre en l’era digital
- Claus per a l’anàlisi econòmica d’un projecte emprenedor
- Prospecció, el coneixement del nostre mercat laboral