Comença el taller: “Comença a exportar i amplia el teu mercat”

La Cambra de Comerç de València i IVACE Internacional en col·laboració amb el ICEX han iniciat hui en Urbalab Gandia una nova edició de Comença a Exportar. Durant tres dies (del 27 al 29 de setembre) es realitzaran tres tallers formatius gratuïts que exposen a les empreses tot el necessari per a saber sobre formació, oportunitats i ajudes per a la internacionalització dels negocis i els processos d’expansió internacional.

La globalització dels mercats ha fet possible que qualsevol pime o micropime puga portar el seu negoci a qualsevol part del món, obrint nous mercats i augmentant la seua clientela. 

Els tallers s’agrupen en tres matèries diferenciades.

  • Sessió d’Iniciació a l’exportació, en la qual s’aprofundirà en les metodologies i eines a aplicar a l’hora de seleccionar els mercats exteriors per a la internacionalització.
  • En la segona de les sessions es resoldran els dubtes a preguntes sobre: com arribar sense perdre’s pel camí? Quines formes existeixen d’accedir als mercats seleccionats? Quins mitjans de pagament es poden usar? 
  • Per a finalitzar, en l’última sessió es tractaran les qüestions més importants relacionades amb la documentació i màrqueting digital per a evitar els errors més comuns. 

D’aquesta manera, les empreses del territori podran preparar-se per a aprofitar l’oportunitat que suposa la internacionalització gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia, la Cambra de Comerç de València i IVACE Internacional en col·laboració amb el ICEX.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts