L’Acord Territorial de la comarca de la Safor estrena una nova secció dedicada a l’empresariat al seu portal web eOrienta

El projecte experimental de la comarca de la Safor ha desenvolupat durant els últims mesos una nova secció orientada a donar suport al ecosistema empresarial de la comarca de la Safor.

El portal web eorienta.lasaforempren.com que fins ara englobava el servei d’orientació laboral (xat bot), la creació de mapes d’ocupació personalitzats i el bloc, incorpora una nova secció que facilitarà a les empreses l’accés a la informació i recursos més rellevants per a millorar la seua competitivitat.  Aquesta secció proporciona un servei complet, integrat i periòdic de informació a les empreses del territori.  Es un instrument dinàmic i en constant actualització que contempla diverses categories de informació. 

S’ha incorporat un nou format per als continguts a més a més del tradicional format d’article. Es tracta de la creació d’un pòdcast on trobar informació actualitzada sobre formació, gestió del talent a les empreses, qüestions importants per a qualsevol organització com és la fiscalitat (IVA, IRPF, autònoms, etc.), com fer màrqueting digital a l’empresa, articles sobre RSC (Responsabilitat Social Corporativa) i cultura empresarial.

Entre la informació que es troba publicada a la secció i la que anirà actualitzant-se, trobem articles sobre el concepte learnability, com realitzar onboarding a l’empresa de manera eficaç, guia de contractes per a la contractació laboral, com fer màrqueting a l’empresa i fer servir les xarxes socials, la igualtat de gènere a l’empresa, com fer servir LinkedIn com a ferramenta per a captar talent, la indústria 4.0, entre altres. Juntament amb aquests articles i pòdcast trobem entrevistes amb diferents persones responsables d’empreses per a tractar temes tan interessants com: la comunicació interna i externa a l’empresa, com fomentar la innovació, el camí que ha de desenvolupar una persona emprenedora per a crear una nova empresa o com generar un impacte positiu en la nostra societat a través d’una empresa socialment responsable. Vos podeu subscriure al pòdcast “La Safor Emprén” a través de diferents serveis com Google Pòdcast, Spotify o directament a través del RSS.

Durant els mesos vinents la secció d’empresa creixerà amb nous articles i un especial sobre la selecció per competències i el seu procés de selecció a empreses de la comarca de la Safor.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts