L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor organitza ConnectED un networking entre empreses i centres de formació de la comarca.

L’Acord Territorial de la comarca de la Safor va acollir el passat 3 de febrer en Urbalab Gandia un reeixit esdeveniment de networking que va reunir a quasi 20 empreses de la comarca de la Safor i representants de tots els centres de formació professional de la zona.

La finalitat d’aquesta trobada era fomentar la col·laboració entre el món empresarial i el sector de la formació professional, amb l’objectiu de impulsar les sinergies entre tots dos i millorar el desenvolupament econòmic i social de la comarca.

L’esdeveniment va comptar amb la participació d’empreses de diversos sectors, des de la tecnologia fins a l’alimentació, passant per l’energia i la logística. Els representants dels centres de formació professional, per part seua, van tindre l’oportunitat de presentar la seua oferta formativa a les empreses assistents.

Es va desenvolupar a través de rondes de presentacions ràpides amb les quals així es posava en contacte a les quasi 40 persones que van assistir en poc menys de seixanta minuts.

El networking va finalitzar amb un café en el qual les persones participants van poder intercanviar experiències i trobar oportunitats de col·laboració, sota una atmosfera molt positiva i amb gran motivació per part de tots/as. Tot això amb un mateix objectiu, poder treballar junts i millorar la col·laboració entre les entitats formatives i les empreses de la comarca de la Safor.

L’Acord Territorial ha destacat la importància de continuar fomentant la col·laboració entre el món empresarial i la formació professional, com a factor clau d’èxit per a aconseguir un desenvolupament sostenible i un futur més prometedor per a la comarca.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts