La importància d’una web per a la teua empresa

Sabies que el 80% dels consumidors consulten la pàgina web d’una empresa abans de visitar-la o realitzar una compra? Si la teua empresa encara no té una pàgina web, estàs perdent una gran oportunitat de captar nous clients i necessites tindre una.

A continuació, t’esmentem algunes de les principals raons per les quals és important que la teua empresa tinga una pàgina web:

1. T’ajuda a millorar la imatge de la teua empresa. Una pàgina web professional transmet serietat i confiança. Al contrari del que ocorre amb les xarxes socials, una pàgina web és un espai que pots controlar completament. Ací pots mostrar de manera clara i precisa la informació que vulgues que es conega de la teua empresa.

2. Et permet arribar a més clients La majoria dels consumidors consulten internet per a buscar productes i serveis. Si la teua empresa no està en internet, és molt probable que estigues perdent vendes.

Sí, és cert, encara hi ha moltes empreses que no tenen una pàgina web i que, no obstant això, continuen tenint èxit. Però, si vols estar a l’avantguarda del teu sector i estar a l’altura dels teus competidors, necessites tindre una pàgina web. I ací t’explicarem per què, amb l’ajuda de Noel Sánchez, director creatiu de Creativados.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts