Innovació empresarial a la comarca de la Safor

La innovació és un concepte molt lligat a l’àmbit empresarial. Innovar és millorar el que existeix, aportant noves opcions que suplisquen les necessitats actuals, crear nous productes amb la finalitat que tinguen èxit en el mercat.

 En un mercat en constant canvi i evolució, el quedar-nos parats suposa no avançar. Si continuem fent el mateix l’empresa no creix i no millora, pot suposar la seua desaparició. Innovar és una necessitat i un requisit imprescindible per a progressar en aquest mercat canviant.

 Totes les empreses, innoven d’una manera o un altra, perquè la seua continuïtat i competitivitat depén d’això. Segons estudis recents de l’Institut Nacional d’Estadística, només un terç de les empreses declaren ser innovadores de manera conscient, hi ha un gran percentatge d’empreses que podrien estar fent ús de la innovació oculta.

Comptem amb David Pardo, que ens apropa de manera pràctica a la necessitat d’innovar en les empreses per a adaptar-nos a mercat canviant actual.

David posseeix estudis d’Enginyeria Electrònica. Amb àmplia experiència en empreses de producció, ocupant posats tant en oficina tècnica com la direcció tècnica. Des de 1999 és co-fundador i CEO de NTGAS, empresa que es dedica a la fabricació de maquinària per al sector HORECA . És a més President de la Associació d’Empreses del Polígon Els Masses de Ròtova, Vocal en FAES i enllaç d’innovació en l’àrea tècnica de la CEV en FAES. 

No et perdes aquest podcast, coneixeràs les empreses innovadores de la nostra comarca i com consolidar la nostra empresa en el procés d’innovació.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts