Connected

Trobada comarcal entre centres de formació i empreses

Inscriu-tesaber-ne més...

Dona’ns la teua opinió

  Et pot interessar…

  3 de febrer

  A les 9:00h

  Urbalab Gandia

  De què es tracta?
  És un esdeveniment per generar nous contactes de qualitat a través de diferents rondes de presentacions per tal de connectar centres formatius i l’empresariat de la comarca per facilitar la formació a centres de treball i establir noves sinergies entre les dues parts.

  Qui ha d’acudir?
  La De cada organització haurà d’assistir una persona. Recomanem que siga algú del departament de Talent o RRHH. En el cas dels centres de formació professional es recomana la persona responsable de direcció o similar.

  Quant de temps dura?
  L´esdeveniment està plantejat per a una durada de 2 hores en total. Tenint en compte les rondes de presentacions i el cafè posterior.

  Per què m’he de registrar?
  Les rondes de presentacions necessiten una bona organització perquè siguin eficaces. A més farem servir les dades per crear un registre i que totes les persones participants hi tinguin accés.

  Què cal fer abans de l’esdeveniment?
  T’hauràs de preparar un elevator pitch. Es tracta d’un discurs d’un minut de durada en què expliques qui ets, a quina organització representes i quines necessitats tens (empreses per fer la FCT, alumnat en pràctiques per a la teua empresa, altres col·laboracions…).

  Com funcionarà?
  Realitzarem les rondes de presentacions. Posteriorment podràs accedir a les dades de les persones que t’interessen per guardar-les a la teua agenda i contactar-hi mentre et prens un cafè.

  Descarrega els recursos
  Escolta els nostres podcasts