Entrevista por compètencies: Aránzazu Úbeda de Grupo CHG

La selecció personal és un procediment essencial per a considerar els requisits i característiques necessaris per a analitzar un lloc de treball i la relació dels possibles candidats amb la singularitat del lloc sol·licitat
La selecció per competències és un procés per a l’elecció de candidats idonis per a un determinat lloc de treball, basat en l’anàlisi i avaluació de les competències necessàries per a aquesta posició. Es busca confirmar i comprovar les competències de les persones que seran necessàries per a l’acompliment adequat de la persona seleccionada.
L’objectiu és elegir al candidat més idoni per a cobrir la vacant.

La selecció de personal és el procés d’elegir al candidat adequat per a un determinat lloc de treball. S’avaluen i analitzen els requisits necessaris per a aquesta posició i es relaciona amb les característiques que presenten els candidats. L’objectiu és l’elecció del candidat idoni per a cobrir la vacant.
En un procés de selecció per competències, no es basa només en l’anàlisi de l’experiència i coneixements del candidat, es busca comprovar i analitzar les competències de les persones que seran necessàries per al bon acompliment del futur treballador.
Per mitjà de l’entrevista per competències s’avalua l’adequació de la persona al lloc de treball, realitzant preguntes sobre els comportaments observables del passat (evidències, exemples), en relació a les competències requerides.
Comptem amb Aránzazu Úbeda Cabrera, amb una dilatada experiència en la gestió de Recursos Romanesos, en l’actualitat ocupa el càrrec de responsable de Recursos Humans Corporatiu en el Grup CHG.

Descarrega els recursos
Escolta els nostres podcasts